עגבניות מיובשות

איך מכינים עגבניות מיובשות: חוצים עגבניות ומניחים בתבנית. מפזרים מעט מלח גס. אפשר להניח לידן קצת רוזמרין. את התבנית שמים בשמש עד שהעגבניות יבשות. לא להשאיר אותן בחוץ בלילה, כדי שלא יתלחלחו מטל. כדאי לייבש אותן כשהן מכוסות באיזה בד דקיק. כמו כן, אפשר להכניס את התבנית לתנור שמכוון למאה מעלות צלסיוס. זה לוקח פחות זמן: בין שש לשתים-עשרה שעות. את העגבניות היבשות אפשר לדחוס בצפיפות לצנצנת עם עשבי תיבול (רוזמרין, למשל) ושום, לכסות בשמן ולשמור בקירור. או סתם לשמור בקירור. קופסא (של קילו?) עגבניות שרי נדחסה, אחרי ייבוש, לצנצנת קטנה למדי.

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “עגבניות מיובשות

  1. פינגבק: על מה אני מדברת כשאני מדברת על שמירת נגיעה | חבלים

  2. פינגבק: על מה אני מדברת כשאני מדברת על שמירת נגיעה | חבלים

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s