פשטידה לשבת: המתכון

פשטידה לשבת: המתכון

אמר יהודה: למה גלשת למתכון בסוף? וחשבתי, שהוא צודק. או שיש לך יומרות ואת לא גולשת למתכון, או שאין לך, ואז את מפרסמת מתכונים עם הרבה סימני קריאה. אז הפרדתי. הנה המתכון, שקשור לסיפור על הפשטידה שתקנה תיקונים אינטרגלקטיים.

 

בצק שק"ם: שמנת, קמח תופח באריזה קטנה (2.5 כוסות), מרגרינה (זה ממילא חלבי. לכו על חמאה. 200 גרם). את הבצק הזה לשים כמה שפחות. מרדדים אותו ליריעה ארוכה ומרפדים את התבנית של הפשטידה. מהשאריות חותכים רצועות.
מילוי: קילו גבינה. או שמודדים את זה בליטרים? בפשטידה שלי יש 750 גרם גבינה לבנה ועוד 250 גרם קוטג'. 3 ביצים. חצי כוס קמח. תיבול: מלח, לא חובה: פלפל שחור, לא חובה: שום. הוספתי גם עגבניות מיובשות, ואפשר גם זיתים, וכמעט כל מה שרוצים.
שופכים את המילוי מעל לתבנית המרופדת בבצק. מסדרים את רצועות הבצק בשתי וערב. בכל משבצת שנוצרה מניחים חצי עגבניית שרי. לי לא היו, אז ריפדתי הכל בעגבניות ואז הנחתי את רצועות הבצק. גם השקעתי מאד וממש קלעתי אותן לרשת.
אופים בתנור, 180 מעלות, עד שזה זהוב ויפה, וזהו.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s